Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
1
citron, de préférence non traité, uniquement le jus fraîchement pressé
lub 20 g de vinaigre de vin rouge - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de poivrons
20 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Pain perdu
30min
Vinaigrette aux poivrons
5 dk
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Cuisson du riz
25min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5 dk
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min
Salade de lentilles
30min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Salade de betteraves
10min
Sauce bolognaise
3h 15 min