Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de sucre
- 2 jaunes d'œufs
- 65 g de miel
- 500 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 c. à café d'arôme de vanille, naturel
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1198 kJ / 285 kcal
- Białko
- 1.968 g
- Węglowodany
- 17.64 g
- Tłuszcz
- 23.83 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30 min
Caramels à la crème
2h
Couronne aux herbes et à l’ail
3h 30min
Glace au citron
12h 30min
Carac rouge
19h 30min
Sirop de gingembre
1h
Tourte au sureau et yogourt
7 Std. 15 Min
Crème au jus de pomme
4h 15min
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Sirop de thé froid
25min
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau aux carottes
1h 10min