Urządzenia i Akcesoria
Glace au miel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 17 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
75 g de sucre
-
2 jaunes d'œufs
-
65 g de miel
-
500 g de crème entière, froide
-
1 c. à café d'arôme de vanille naturel
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.968 g
Kalorie
1198 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
23.83 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
17.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saison des glaces
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
French dressing raffiné
15 min
Soft ice vanille
13 godz.
Sirop de thé froid
25 min
Caramels à la crème
2 godz.
Sauce Hollandaise
15 min
Crema catalana
40 min
Glace à la réglisse
8 godz. 30 min
Glace au caramel
9 godz.
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Bonbons gélifiés au citron et au gingembre
25 godz. 20 min
Tarte au vin cuit
45 min
Crème au jus de pomme
4 godz. 15 min