![Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0102E6BC-1265-4D28-BD45-3A225033BDD1/Derivates/10544346-AFE3-4162-BC2F-1350EEC9E38F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de zanahoria
- 400 g de calabacita, pequeña, sin pelar
- 500 g de agua
- 1 ½ cucharada de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharada de jugo de limón
- sal, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada Cobb
35 min
Guarnición de papas
30 Min
Guacamole
5 min
Verduras rellenas
1h 20min
Guacamole
10 min
Guarnición de verduras
40 min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1 Std.
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1 Std.
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Pescado empapelado con verduras
1h 15 min