Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- sal fina, al gusto
- pimienta molida, al gusto
- 400 g de filetes de res, 2 medallones
- 65 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre balsámico
- 310 g de vino tinto
- 150 g de agua
- ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
- 5 g de romero, fresco, solo las hojas
- 15 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aderezo de mostaza y balsámico
5min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 godz.
Filete a la pimienta
20 min
New York con salsa bernesa
45h
Pollo teriyaki
30 min
Camarones al ajillo
25 min
Pollo al cilantro y cuscús
30 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Risotto alla milanese
30 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Camarones al mojo de ajo
20 min