Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca

Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca

4.4 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porciones

Składniki

Pastel de carne
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pizca de pimienta molida
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 1 cucharada de salsa Inglesa
  • 1 cucharadita de mostaza Dijon
  • 30 g de catsup
  • 1 rebanada de pan de caja blanco en trozos
  • 500 g de carne molida de res
  • 100 g de espinacas congeladas
  • 70 g de queso manchego rebanado
  • 500 g de rama de brócoli
Arroz a la espinaca
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite
  • 50 g de espinacas congeladas
  • 1500 g de agua
  • 2 cubos de caldo
  • 1 pizca de pimienta molida
  • 250 g de arroz

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 25 g
Kalorie 1239 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...