Polpo sottovuoto con olive taggiasche
TM6

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.5 (21 ocen)

Składniki

  • 1700 g di acqua
  • 350 g di polpo fresco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1604.1 kJ / 383.4 kcal
Białko
37.7 g
Węglowodany
5.2 g
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1.5 g
Sód
21.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy