Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Białko
- 37.7 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 21.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 godz. 45 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Calamari Sottovuoto
50min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min