Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolla morada
- 75 g de pimiento amarillo, cortado en trozos (3 cm)
- 75 g de apio, cortado en trozos (2 cm)
- 150 g de zanahoria, cortado en trozos (2 cm)
- 15 g de jugo de limón amarillo
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 500 gramos
- Kalorie
- 3493 kJ / 835 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 77.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 13.4 g
- Sód
- 2500.5 mg
Alternatywne przepisy
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min
Pasta de jitomate
2 godz. 40 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Chorizo de champiñones
20 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Carnitas de Marlin
40 Min
Pay dátil y nuez
1 Std. 10 Min
Nieve de frutos rojos
20 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Bowl de atún y aguacate
50 Min
Caldo Campesino
40 Min