Wersje kompatybilne
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 400 g de pasta fresca de tomate, en tallarines
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 40 g de mantequilla
- 170 g hojas de espinaca fresca
- 250 g de queso ricotta
- 100 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1860 kJ / 443 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaguetti carbonara
40min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Pasta con verduras verdes
45min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Papas al horno
1h
Spaghetti alla putanesca
40min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Arroz con huevo y verduras salteadas (Hestan Cue™)
40min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Ravioles a la napolitana
50min
Chowder de queso
35 Min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1h 15 min