Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 14 oz Eggplant
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
14 oz
Składniki
-
1 oz extra virgin olive oiloil1 oz
-
eggplant cubed (1 in.)14 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 oz
Sód
16 mg
Białko
4 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Asparagus Sauté
15 min
Eggplant Sauté
30 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Broccoli Sauté
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min