Sautéing 14 oz Eggplant

Sautéing 14 oz Eggplant

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
14 oz

Składniki

  • oil
    1 oz
    1 oz extra virgin olive oil
  • eggplant cubed (1 in.)
    14 oz

Wartości odżywcze na 14 oz

Kalorie 270 kcal / 1132 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 11.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 16 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...