Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 14 oz Eggplant
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
14 oz
Składniki
-
1 oz extra virgin olive oiloil1 oz
-
eggplant cubed (1 in.)14 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 oz
Sód
16 mg
Białko
4 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Eggplant Sauté
30 min
Broccoli Sauté
20 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min