Urządzenia i Akcesoria
Caramelizing 7 oz Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)7 oz
-
water1 oz
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Broccoli Sauté
20 min