Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
lub 7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinches salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 406 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing Vegetable Mixture
30min