Sautéing 12.5 oz Shallots

Sautéing 12.5 oz Shallots

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • unsalted butter
    ½ oz
  • shallots halved lengthways
    12 ½ oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 45 mg
Białko 5 g
Kalorie 1194 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...