Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 12.5 oz Shallots
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
unsalted butter½ oz
-
shallots halved lengthways12 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Broccoli
25 min
Basic Basmati Rice
35 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Steamed Corn on the Cob
25 min