Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Eggplant
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
7 oz
Składniki
-
1 oz extra virgin olive oiloil1 oz
-
eggplant cubed (1 in.)7 - 8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 7 oz
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
943 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ground Meat
35 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Shrimp Sauté
25 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Eggplant Sauté
30 min
Sautéed Cauliflower
25 min