Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Białko
- 57.6 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1959.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Cod with Citrus Butter
50min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Cioppino
55min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp Sauté
25min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min