Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
TM6 TM5

Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce

4.5 (4 oceny)

Składniki

Tomato and Herb Sauce

  • ½ lemon, thin peel only, no pith
  • 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 2 ½ oz red onion, quartered
  • 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 2 tsp brown sugar
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
  • 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
  • 1 tbsp capers
  • 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)

Seafood

  • 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
  • 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
  • 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
  • 1 oz toasted pine nuts, to garnish
  • crusty bread, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2822.7 kJ / 674.6 kcal
Białko
57.6 g
Węglowodany
36.8 g
Tłuszcz
34.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Błonnik
5.4 g
Sód
1959.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy