Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - ½ oz unsalted butter
- 8 ½ oz shallots, halved lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Vegetable Stock Powder
4 godz.
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Spiced Pears with Sangria
1 godz. 20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20 min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Caramelizing 7 oz Onions
40min