Sautéing 8.5 oz Shallots

Sautéing 8.5 oz Shallots

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • unsalted butter
    ½ oz
  • shallots halved lengthways
    8 ½ oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 27 mg
Białko 4 g
Kalorie 1061 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...