Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 蝦仁 ,清除腸泥,詳見要訣
- 1 大匙 米酒
- 1 顆 蛋白
- 1 大匙 太白粉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 201.3 kJ / 48.1 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 580 mg