椰子麵包

椰子麵包

4.8 23 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 11 godz. 50 min
8 塊

Składniki

低溫發酵法
  • 牛奶
    150 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
椰子餡
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    70 克
  • 椰子粉 多備一些撒粉用
    100 克
  • 冰糖粉
    60 克
  • 奶粉
    30 克
  • 1 小撮

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 419 kcal / 1753 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 24.2 g
Węglowodany 43.1 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...