Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 g water
- 1 quince, peeled, cored and cut into 6-8 wedges (see Tips)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 70 g raw sugar
- 70 g hazelnuts
- 4 egg whites
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g brown rice flour
- 60 g soy milk (see Tips)
- 1 ½ tbsp honey, warmed (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 925.6 kJ / 220.4 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 36.6 mg
Alternatywne przepisy
Double ginger and pear cake
1h 35min
Fennel, date and nut bread
1 Std. 15 Min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Lemon tart
2h 15min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Orange and almond cake
2h 20min