Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut quince friands
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
water850 g
-
quince peeled, cored and cut into 6-8 wedges (see Tips)1
-
olive oil for greasing
-
hazelnuts70 g
-
raw sugar70 g
-
egg whites4
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brown rice flour60 g
-
olive oil80 g
-
soy milk (see Tips)60 g
-
honey warmed (optional)1 ½ tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
36.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
925.6 kJ /
220.4 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit coulis
10 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Lemon or lime butter
15 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.