
Urządzenia i Akcesoria
Glace au chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions
Składniki
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux100 g
-
de cacao en poudre50 g
-
de lait entier400 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.200 g
-
de sucre en poudre150 g
-
jaunes d'œufs4
-
de sel (opcjonalnie)1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
309 kcal /
1291 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Glaces et sorbets
9 Przepisów
Francja
Francja

Best of glaces et sorbets
24 Przepisy
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada