Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuisson des œufs
20 min
Chapelure
5 min
Oignons hachés
5 min
Cuisson des pâtes
20 min
Cuisson du riz
25 min
Riz à la tomate
30 min
Cuisson des œufs
20 min
Coquillettes express
15 min
Omelette aux pommes de terre
30 min
Nectar de fruits
10 min
Œufs sur le plat vapeur
15 min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 min