Urządzenia i Akcesoria
Pain express
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts
Składniki
-
260 g d'eau et un peu pour le récipient
-
2 c. à café de levure boulangère sèche15 g de levure boulangère fraîche
-
15 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
-
500 g de farine de blé
-
15 g d'huile d'olive (opcjonalnie)
-
1 c. à café bombée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
9 g
Kalorie
1398 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Cuire le pain avec Thermomix® Sensor
22 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Baguette express
2 godz. 35 min
Baguette
3 godz. 45 min
Sorbet aux fruits
10 min
Pain de campagne
2 godz.
Fougasse
2 godz.
Brioche
8 godz.
Biscuits au beurre
50 min
Pain vapeur
2 godz.
Glace aux fruits
5 min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Pain au lait
2 godz. 20 min