Urządzenia i Akcesoria
Madeleines
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
25 pièces
Składniki
-
150 g de beurre et un peu pour le moule
-
2 gros œufs (63-73 g)
-
150 g de sucre en poudre
-
150 g de farine de blé
-
1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
1 c. à café de sucre vanillé maison1 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1 g
Kalorie
404 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Gâteaux et biscuits
10 Przepisów
Francja
Francja
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Pâte à gaufre
1 godz. 30 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Sablés nantais
2 godz. 40 min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 godz. 30 min
Sablés bretons
50 min
Muffins aux pépites de chocolat
1 godz.
Langues de chat à la vanille
15 min
Biscuit roulé
1 godz. 50 min
Comme un biscuit BN®
1 godz. 30 min
Financiers
30 min
Chouquettes
1 godz.