Urządzenia i Akcesoria
Pesto au basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
80 g de parmesan coupé en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail (opcjonalnie)
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.7 g
Kalorie
1290.2 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Indispensables du placard
11 Przepisów
Francja
Francja
Basiques - Sauces
13 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 min
Caponata sicilienne
55 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Gaspacho
12 godz.
Pesto classique au basilic
10 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Tzatziki
15 min
Pesto au basilic XXL
15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
Pesto
5 min