
Urządzenia i Akcesoria
Pesto au basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux80 g
-
de pignons de pin30 g
-
gousse d'ail (opcjonalnie)1
-
de feuilles de basilic frais80 g
-
d'huile d'olive extra vierge150 g
-
de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
308 kcal /
1290.2 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
31.7 g
Węglowodany
1.2 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Indispensables du placard
11 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada