Urządzenia i Akcesoria
Sauce tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
120 g d'oignons coupés en deux
-
1 gousse d'ail (opcjonalnie)
-
50 g d'huile d'olive
-
800 g de tomates concassées en conserve
-
1 c. à café de sucre en poudre
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
5 - 10 feuilles de basilic frais
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
453.8 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anti Gaspi - Thermomix x Too Good To Go
10 Przepisów
Francja
Francja
Basiques - Sauces
13 Przepisów
Francja
Francja
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Cookidoo® à table 2023
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Mix and Match II
20 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de fraises
6 godz.
Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)
Brak ocen
Pâte à pizza
1 godz.
Chapelure
5 min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Coulis de tomates
35 min
Taboulé aux herbes
2 godz. 15 min
Sauce napolitaine
1 godz.
Citronette et vinaigrette
10 min
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Lunettes à la confiture
2 godz. 25 min
Confiture d'abricots
6 godz.