Dorer 250 g de bœuf en lanières
TM6

Dorer 250 g de bœuf en lanières

4.4 (11 ocen)

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
    lub 20 g oignon jaune, coupé en lamelles
  • 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), coupée en lanières (1 x 3-4 cm) et séchée avec du papier absorbant

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
2095.6 kJ / 500.9 kcal
Białko
54.2 g
Węglowodany
1.2 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
0.1 g
Sód
198 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy