Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), dénervée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Dorer de l'agneau en cubes
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min