Wersje kompatybilne
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à café de sarriette déshydratée
- 5 g de romarin déshydraté et haché
- 5 g d'étoile de badiane
- 5 g de graines d'anis vert
- 1 pincée de gros sel
- 1 c. à café d'ail en poudre
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 357 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 448 mg
Alternatywne przepisy
Mélange pour marinade de viande
5 dk
Ragoût de veau à l'asturienne
2u. 45min
Assaisonnement pour poisson aux algues
5 dk
Jus d'abricot
Brak ocen
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1小时
Mélange pour marinade de viande ou poisson
10min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Crêpes fourrées choco-noisette
1hod. 55min
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Spaghetti carbonara express
25min
Orangeade
5 dk