Carne em massa folhada

Carne em massa folhada

4.1 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • carne picada
    500 g
  • vinho branco
    100 g
  • sopa de rabo de boi
    ½ pacote de
  • sal
    1 pitada de
  • massa folhada
    500 g
  • fiambre
    150 g
  • queijo mozarela fatiado
    150 g
    150 g queijo flamengo fatiado
  • ovo p/pincelar
    1

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 817.8 kcal / 3421.8 kJ
Białko 31.6 g
Tłuszcz 57.3 g
Węglowodany 39.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 18.8 g
Sód 751.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...