
Urządzenia i Akcesoria
Ryba na parze z sosem pomidorowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
oliwy z oliwek50 g
-
przecieru pomidorowego, typu passata500 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
cukru (opcjonalnie)½ łyżeczki
-
filetów z białej ryby świeżych, ze skórą (4 szt.), np. dorsza, morszczuka800 - 1000 g
-
zielonej fasolki mamut, świeżej przekrojonej na pół500 g
-
majonez (opcjonalnie) ilość do dekoracji
-
szczypiorku, świeżego posiekanego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
280.5 kcal /
1174.4 kJ
Białko
32.7 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
10.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska