Urządzenia i Akcesoria
Masło czosnkowo-oliwkowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
50 porcji
Składniki
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
30 g zielonych oliwek, bez pestek
-
30 g czarnych oliwek, bez pestek
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
31.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
103.6 kJ /
24.7 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło z chili i sosem Worcestershire
1 godz. 10 min
Pizza salami z serowym brzegiem
1 godz. 50 min
Rozdrabnianie sera
5 min
Sos bazyliowo-musztardowy
20 min
Truskawkowe shoty
10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Masło z ziołami
20 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Likier karmelowy
48 godz. 40 min
Cytrusowy koktajl z whisky
25 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min