Urządzenia i Akcesoria
Masło czosnkowo-oliwkowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
50 porcji
Składniki
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
30 g zielonych oliwek, bez pestek
-
30 g czarnych oliwek, bez pestek
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
31.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
103.6 kJ /
24.7 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Grasica cielęca z cebulą dymką
3 godz.
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20 min
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Masło ziołowe
15 min
Tarta serowa z cydrem
1 godz.
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Masło z ziołami
20 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min