
Urządzenia i Akcesoria
Tarte fine façon cheesecake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
8 parts
Składniki
La pâte sucrée
-
de sucre en poudre50 g
-
de beurre froid, coupé en morceaux100 g
-
de farine de blé185 g
-
d'eau froide25 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre vanillé maison1 ½ c. à café
La garniture
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g par feuille), et un récipient d'eau froide2
-
de sucre en poudre40 g
-
de jus de citron20 g
-
de fromage à tartiner type Philadelphia300 g
-
de yaourt nature125 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
317.5 kcal /
1325.5 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
38.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja