
Urządzenia i Akcesoria
Mug cake aux pommes et aux raisins secs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 tasses
Składniki
-
de farine de blé120 g
-
de sucre de canne100 g
-
de beurre doux fondu60 g
-
œufs2
-
de lait40 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
de pommes Golden épluchées et détaillées en dés (1 cm env.)150 g
-
de raisins secs sultanines20 g
-
sirop d'érable ou sauce au caramel
Wartości odżywcze na 1 tasse
Kalorie
388 kcal /
1623 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
15.7 g
Węglowodany
57.7 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mug cake
10 Przepisów
Francja
Francja