Mug cake aux pommes et aux raisins secs

Mug cake aux pommes et aux raisins secs

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 tasses

Składniki

  • de farine de blé
    120 g
  • de sucre de canne
    100 g
  • de beurre doux fondu
    60 g
  • œufs
    2
  • de lait
    40 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • de pommes Golden épluchées et détaillées en dés (1 cm env.)
    150 g
  • de raisins secs sultanines
    20 g
  • sirop d'érable ou sauce au caramel
    sucre glace maison

Wartości odżywcze na 1 tasse

Kalorie 388 kcal / 1623 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 15.7 g
Węglowodany 57.7 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...