Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 75 g boter, ongezouten, in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 150 g meel, plus iets extra voor het bestuiven
- 1 snuifje zout
- ½ tl vanillesuiker, huisgemaakte
Topping
- 50 g water
- 900 - 1000 g appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)
- 30 g suiker
- 10 g boter, ongezouten
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 915 kJ / 218 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappelgoulash
1h
Napolitaanse cake
Brak ocen
Kalkoenburgers
Brak ocen
Sojabolognese
40min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Eenvoudige appeltaart
45min
Groene bron
10 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Spaghetti met tonijn
40min
Muffins met chocoladechips
1h