Urządzenia i Akcesoria
Thai Mussels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
paprika½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
groundnut oil30 g
-
brown sugar5 g
-
coconut milk400 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) finely sliced1
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1354.6 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Seafood Korma
40 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Avocado and Basil Dressing
10 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Onion Soup
1 godz.