Urządzenia i Akcesoria
Thai Mussels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
paprika½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
groundnut oil30 g
-
brown sugar5 g
-
coconut milk400 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) finely sliced1
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1354.6 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Onion Relish
5 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Fish Stew
45 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Keralan Fish Curry
30 min