Urządzenia i Akcesoria
Moroccan-spiced Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
250 g
Składniki
-
shallots halved6
-
olive oil40 g
-
unsalted butter room temperature, diced200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1942 mg
Białko
4 g
Kalorie
8296 kJ /
1984 kcal
Tłuszcz
216 g
Tłuszcz nasycony
112 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 Std. 5 Min
No Added Sugar Fig Jam
20 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 Std.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Peach Melba
35 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 Std.
Marzipan Balls
25 Min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 Std. 25 Min
Watercress Cake
1 Std. 10 Min