Urządzenia i Akcesoria
Moroccan-spiced Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
250 g
Składniki
-
shallots halved6
-
olive oil40 g
-
unsalted butter room temperature, diced200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1942 mg
Białko
4 g
Kalorie
8296 kJ /
1984 kcal
Tłuszcz
216 g
Tłuszcz nasycony
112 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Red Pepper and Apple Dip
35 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Cucumber and Mint Raita
25 min
Apple Peel and Spice Mix
50 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Harissa
20 min
Tikka Paste
1 godz.
Onion Relish
5 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min