Urządzenia i Akcesoria
Fire and Ice Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
sugar75 g
-
cider vinegar120 g
-
red wine vinegar120 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
celery seeds2 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
Cajun spice mix½ tsp
-
white cabbage cut in eighths, then halved500 g
-
red onion quartered40 g
-
green pepper cut in pieces (5 cm)1
-
pickled jalapeño chillies drained, sliced70 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
11 g
Kalorie
4663 kJ /
1116 kcal
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
115 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and Mint Raita
25 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Yoghurt Dressing
5 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Red Pepper Houmous
5 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Chicken Tikka
4 godz. 10 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Peppercorn Sauce
30 min