Urządzenia i Akcesoria
Fire and Ice Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
sugar75 g
-
cider vinegar120 g
-
red wine vinegar120 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
celery seeds2 tsp
-
mustard powder2 tsp
-
Cajun spice mix½ tsp
-
white cabbage cut in eighths, then halved500 g
-
red onion quartered40 g
-
green pepper cut in pieces (5 cm)1
-
pickled jalapeño chillies drained, sliced70 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
11 g
Kalorie
4663 kJ /
1116 kcal
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
115 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Kedgeree
45 min
Lemon Bars
1 godz. 45 min
Ratatouille
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Beetroot Salad
10 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Courgettes with Corn
25 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.