Pulpo con fabes y chorizo al vacío

Pulpo con fabes y chorizo al vacío

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • 40 g de chorizo semicurado en rodajas
  • 1400 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
  • 1 pellizco de pimentón
  • 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 2 cucharaditas de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 610.9 mg
Białko 26 g
Kalorie 757 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...