![Concentrado de caldo de pescado Concentrado de caldo de pescado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B801826D-8ADA-43CC-94C1-2B9FEA58D5D0/Derivates/8fa3c023-3b3e-4be2-914d-940b2e72eb92.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de langostinos crudos sin pelar
- 300 g de pescado blanco limpio sin piel (lubina, merluza, bacalao,etc.)
- 240 g de sal gorda
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 2560 kJ / 612 kcal
- Białko
- 133 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 94426 mg
Alternatywne przepisy
Fumet de pescado y gambas
20min
Caldo de pescado
45min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Concentrado de caldo de verduras
45min
Sustituto de sal casero
30min
Concentrado de choriceros o ñoras
20min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Concentrado de caldo de carne
45min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Cubitos de verduras sin sal
35min
Conejo con beicon y zanahorias en dos cocciones
1 godz. 10 min