Tagliolini stracciatella e speck

Tagliolini stracciatella e speck

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

  • 2000 g di acqua salata
  • 320 g di tagliolini
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di carne trita di manzo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 g di vino bianco secco
  • 1 cipolla in quarti
  • 800 g di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)
  • sale
  • 100 g di speck a cubetti
  • 250 g di stracciatella
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 38.4 g
Kalorie 2293 kJ / 548 kcal
Tłuszcz 23.2 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 47.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...