Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de patatas en trozos
- 1 tomate en trozos
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de verduras variadas (p. ej. zanahoria, nabo, puerro) en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco
- 1 pellizco de sal
- 600 g de agua
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Białko
- 2.21 g
- Węglowodany
- 12.76 g
- Tłuszcz
- 3.64 g
- Błonnik
- 2.99 g
Alternatywne przepisy
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50min
Crema de calabaza
45min
Puré de verduras y pollo
35 Min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5h 15min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 min
Puré de patata, judías verdes, zanahoria y pollo
25 min
Papilla de frutas básica
5 min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20 min
Crema de patata, lechuga y arroz
30min
Papilla de verduras y ternera
50min
Crema de judías blancas y calabaza
30min
Crema de lentejas rojas
35 Min