
Urządzenia i Akcesoria
Pernas de frango com favas e molho de tomate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 doses
Składniki
-
pernas de frango (1500 g aprox.)12
-
vinho branco200 g
-
dentes de alho3
-
colorau1 c. sopa de
-
sal2 c. chá de
-
pimenta q.b.
-
folhas de hortelã20
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
azeite30 g
-
tomate maduro300 g
-
vinho branco50 g
-
água150 g
-
favas descongeladas800 g
-
folhas de hortelã4
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
648.8 kcal /
2714.5 kJ
Białko
59.7 g
Tłuszcz
30.6 g
Węglowodany
30.3 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
1098.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Maio com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia