Pernas de frango com favas e molho de tomate

Pernas de frango com favas e molho de tomate

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 doses

Składniki

  • pernas de frango (1500 g aprox.)
    12
  • vinho branco
    200 g
  • dentes de alho
    3
  • colorau
    1 c. sopa de
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta q.b.
  • folhas de hortelã
    20
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • azeite
    30 g
  • tomate maduro
    300 g
    300 g tomate em pedaços
  • vinho branco
    50 g
  • água
    150 g
  • favas descongeladas
    800 g
  • folhas de hortelã
    4

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 648.8 kcal / 2714.5 kJ
Białko 59.7 g
Tłuszcz 30.6 g
Węglowodany 30.3 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 1098.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...