
Urządzenia i Akcesoria
Pão com gérmen de trigo e passas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
600 g
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
leite300 g
-
açúcar mascavado escuro20 g
-
sal5 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
gérmen de trigo50 g
-
farinha de centeio200 g
-
farinha tipo 65100 g
-
passas de uva100 g
-
Sementes de sésamo pretas q.b. p/ polvilhar
-
Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
293 kcal /
0 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saudáveis
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia