Bolachas de noz, azeitona e parmesão

Bolachas de noz, azeitona e parmesão

4.7 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
70 unidades

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    150 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    50 g
  • manteiga
    150 g
  • miolo de noz
    30 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    250 g
  • sal
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 41 kcal / 172 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...