Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut
-
250
g Traubensaft
lub 250 g Weißwein - 10 g Rum
- 25 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 747 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Konfitüre mit Gelierzucker
30min
Vanillepudding
25 Min
Schokoladenpudding
10min
Vanillezucker
72 godz.
Apfelmus
20 dk
Grießpudding
15 dk
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 dk
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Pflaumenkompott
20 dk
Fruchtsauce
10min
Apfel-Möhren-Rohkost
5min
Kirsch-Grütze
20 dk