Urządzenia i Akcesoria
Mini foccacie z oregano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 sztuk
Składniki
-
270 g wody
-
15 - 20 g drożdży świeżych, pokruszonych10 g suchych drożdży
-
500 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka soli morskiej, gruboziarnistej plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
oregano, suszone do oprószenia
-
oliwa z oliwek do skropienia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
7 g
Kalorie
1376 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tylko 5 składników
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Focaccia
2 godz. 50 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 godz. 40 min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Mini focaccie
2 godz. 5 min
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2 godz. 5 min
Chrupiąca focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia z cebulą
2 godz. 20 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 godz. 45 min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 godz. 10 min
Focaccia z brokułami i anchois
2 godz. 15 min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 godz. 30 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 godz.