Urządzenia i Akcesoria
Ciasto wonton
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
15 sztuk
Składniki
-
180 g wody
-
300 g mąki pszennej
-
30 g wody bardzo zimnej
-
skrobia kukurydziana do oprószenia rąk i blatu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztuka
Białko
0.5 g
Kalorie
65 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA ORIENTALNA
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pierożki shaomai
2 godz.
Zupa miso
45 min
Zupa Pho
1 godz. 20 min
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2 godz.
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2 godz. 55 min
Jiaozi z wołowiną i porem
1 godz. 30 min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Majonez japoński (kewpie)
15 min
Warzywa w tempurze
1 godz.
Zupa Pho z resztek pieczonego drobiu
2 godz. 15 min