
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto wonton
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
15 sztuk
Składniki
-
wody180 g
-
mąki pszennej300 g
-
wody bardzo zimnej30 g
-
skrobia kukurydziana do oprószenia rąk i blatu
Wartości odżywcze na 1 sztuka
Kalorie
16 kcal /
65 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ORIENTALNA
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2 godz.
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2 godz. 55 min
Jiaozi z wołowiną i porem
1 godz. 30 min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 godz. 5 min
Warzywa w tempurze
1 godz.
Samosy z farszem ziemniaczanym
1 godz. 40 min
Peruwiańskie ceviche
1 godz. 15 min
Pierożki shaomai
2 godz.
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Pierożki wonton z serem kozim i sosem Pistou
40 min
Pielmieni
1 godz. 10 min
Smażone pierożki wonton
1 godz. 25 min