
Urządzenia i Akcesoria
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
yellow onions in wedges200 g
-
large eggs4
-
homemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water850 g
-
long-grain rice (18-20 min cooking time)225 g
-
back bacon cubed (see Tip)115 g
-
frozen mixed vegetables e.g. carrots, broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans225 g
-
soy sauce to taste30 g
-
sesame oil (opcjonalnie) to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
290.3 kcal /
1214.8 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
39.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
502.3 mg