Urządzenia i Akcesoria
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
yellow onions in wedges200 g
-
large eggs4
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water850 g
-
long-grain rice (18-20 min cooking time)225 g
-
115 g smoked ham steak, cubed (see Tip)back bacon cubed (see Tip)115 g
-
frozen mixed vegetables e.g. carrots, broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans225 g
-
soy sauce to taste30 g
-
sesame oil (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
502.3 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
1214.8 kJ /
290.3 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
39.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Homemade Lemonade
10 min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Yogurt Cake
50 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min