Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)

4.0 (40 ocen)

Składniki

  • 115 g back bacon, cubed (see Tip)
    lub 115 g smoked ham steak, cubed (see Tip)
  • 30 g extra virgin olive oil, divided
  • 100 g yellow onions, in wedges
  • 155 g carrots, cut into pieces (½ cm)
  • 30 g soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (opcjonalnie)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    lub 1 stock cube
  • 225 g white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    lub 225 g long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 995 g water
  • 225 g mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)
  • sesame oil, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1197 kJ / 286 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
3 g
Sód
512 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy