Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais

Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais

3.8 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 50 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs secs tarbais
    200 g
Le jour même
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • feuilles de laurier frais
    2
  • de persil frais équeutés
    2 brins
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux
    700 g
  • d'eau
    300 g
  • de thym frais
    1 branche
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 690.8 kcal / 2887 kJ
Białko 56.3 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 13.8 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 749.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...