
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g mleka, tłustego (min. 3,2%)
- 50 g octu, 10%
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.6 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 315 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dal makhani z soczewicy
50 λεπτ.
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55 min
Dal makhani
13 godz. 20 min
Korma z pieczonymi warzywami, ryżem i marynowaną cebulą; Chlebki naan z oliwą czosnkową
2h
Ser typu halloumi
29 godz.
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13h 5min
Ziołowe falafele z sosem jogurtowym z tahini
15 Std.
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45 min
Curry z serem paneer
5h
Sundal z ciecierzycy
6 godz. 45 min
Ziołowy hummus z falafelami
13 Std. 40 Min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40 min