Urządzenia i Akcesoria
Paneer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
290 g
Składniki
-
1800 g mleka tłustego (min. 3,2%)
-
50 g octu 10%
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
315 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1659.4 kJ /
396.6 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE SERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ostry sos z bananów
35min
Dal makhani z soczewicy
50min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40min
Curry z serem paneer
5h
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13h 5min
Korma z pieczonymi warzywami
55min
Chili z pieczoną dynią piżmową i czarną fasolą
45min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45min
Dal makhani
13h 20min
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min
Kimchi
49h 40min