![Paneer Paneer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72734BC2-799C-4ED7-9E39-1BFC05245EE6/Derivates/5fd459ee-1b6a-4f2e-8c54-cf20de500b11.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g mleka, tłustego (min. 3,2%)
- 50 g octu, 10%
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.6 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 315 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13 godz. 5 min
Curry z serem paneer
5 Std.
Dal makhani
13h 20min
Sambal oelek
15min
Dal makhani z soczewicy
50 Min
Przyprawa garam masala
5min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45 Min
Chana masala
35min
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55 Min
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45 Min
Masło klarowane
15min
Czosnkowe chlebki naan
30 Min