Urządzenia i Akcesoria
Paneer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
290 g
Składniki
-
1800 g mleka tłustego (min. 3,2%)
-
50 g octu 10%
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
315 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1659.4 kJ /
396.6 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE SERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Ser typu halloumi
29 godz.
Samosy
1 godz. 40 min
Czosnkowe chlebki naan
30 min
Szarpany jackfruit BBQ
25 min
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13 godz. 5 min
Chlebki naan z kalafiorem i ciecierzycą, dipem z fety i matcha tahini
1 godz. 20 min
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55 min
Curry z serem paneer
5 godz.
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45 min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Klasyczne chlebki naan
1 godz. 30 min