Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 blancs d'œufs
- 2 - 3 gouttes de jus de citron vert
- 200 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 300 g de mangue mûre, préalablement congelée en morceaux et à plat
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Oladis (RU)
20 min
Limonade madrilène
50 min
Petits pains au fromage
1h
Bouillon de poisson
Brak ocen
Glace mangue-Passion
12h
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15min
Liqueur à l'abricot
25 min
Granité de pastèque
5min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 min
Daiquiri fraise glacé
10min
Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne
45 min
Glace au yaourt et à la menthe
12h 20min