Gluten-free focaccia bread

Gluten-free focaccia bread

4.4 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions

Składniki

  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    20 g
  • blanched almonds
    55 g
  • cornflour (starch)
    220 g
  • gluten-free plain white flour mix
    110 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • sugar
    2 tsp
  • xanthan gum (optional)
    2 tsp
  • fine salt
    2 tsp
  • water
    310 - 350 g
  • fresh rosemary needles only
    1 sprig
  • coarse salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 151.5 kcal / 633.8 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...