Gluten-free focaccia bread
TM6 TM5 TM31

Gluten-free focaccia bread

4.4 ( 21 ocen )

Składniki

  • 20 g olive oil plus extra for greasing and drizzling
  • 55 g blanched almonds
  • 220 g cornflour (starch)
  • 110 g gluten-free plain white flour mix
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
  • 2 tsp sugar
  • 2 tsp xanthan gum (optional)
  • 2 tsp fine salt
  • 310 - 350 g water
  • 1 sprig fresh rosemary needles only
  • 1 tsp coarse salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
151.5 kcal / 633.8 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
24.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy